fbpx

Стани член

Какво е FESPA България и защо е полезно да се присъедините към нас?

  • Чрез присъединяването си към FESPA България, ще може да разширите мрежата си от професионални контакти. Само така вашите идеи могат да намерят успешна реализация, в комбинация с достъп до безценно ноу-хау, получено по време на събития и пътувания, с участието на професионалисти от всички сфери на икономиката.
  • Ставайки част от нашето семейство с над 15000 компании по целия свят, вие може да използвате логото на FESPA като своя визитка пред потенциални клиенти.
  1. Ексклузивен достъп до VIP зоните на всички Феспа изложения по света;
  2. Експертно съдържание в областта на дигиталния и ситопечат, систематизирана в онлайн портал;
  3. Минимум 20% отстъпка от цените за участие в годишните Феспа награди и гала вечерята;
  4. Копие от FESPA Print Census – най-големият проект, свързан с проучвания в областта на широкоформатния печат;
  5. Достъп до технически ръководства по различни теми, както и пътеводители за опазване на околната среда по време на производство;
  6. Възможност за професионални контакти по време на всички Феспа събития по света;
  7. Подкрепа и помощ от страна на местната асоциация.

 

За кого е полезна Феспа България?

За всяка фирма в графичната и печатна индустрии, желаеща да се развива, произвежда и успява, Феспа България може да осигури ефективен канал за обучение и намиране на нови пазарни ниши. Членове на асоциацията могат да бъдат, както печатници с различни технологични мощности, така също доставчици или други фирми в областта на графичния дизайн.


Какво предлага Феспа България на своите членове?

На първо място важна информация за технологичните и икономическите тенденции в отрасъла. Чрез Феспа България ще имате достъп до актуално обучение и семинари, свързани с управлението на бизнеса, нови технологии и професионална компетентност. Асоциацията има за цел да създава контакти между образователните институции в полиграфията и бизнеса, както и да задава общи бизнес правила за своите членове. Феспа България предоставя и безплатна информация по актуални въпроси от печатната индустрия чрез новини в своя уебсайт. Чрез световната FESPA организация могат да се изградят международни контакти, от които да се възползват членовете на българската асоциация.


Задачи пред Феспа България

Феспа България иска да отговори на предизвикателствата от трансформацията в графичния сектор и размиването на границите между различните типове печатни технологии. Най-честият проблем сред компаниите в бранша е ниската рентабилност, водеща след себе си невъзможността за адекватно развитие на бизнеса. Ето защо задачата на FESPA България е да подобри рентабилността и конкурентоспособността в сектора, чрез система от международни контакти и доказано работещи практики.

Присъединете се към Феспа България, ако искате да сте сред успешните компании в бранша!

Преди да подадете заявка за членство, моля запознайте се с изискванията за членство.

1. Моля, прочетете устава на Феспа България тук.

2. Запознайте се с най-често задаваните въпроси тук.

3. Попълнете заявката за членство тук.

Според устава ни, нови членове се приемат на Общо събрание след кратко предствяне на кандидата и гласуване на кандидатурата.
Общи събрания се провеждат два пъти годишно.

Моля, ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас:

Десислава Тодорова
Секретар на Феспа България
Тел.: +359 87 8100 149
E-mail: office@fespa.bg