FESPA Awards 2016

unspecified

FESPA Awards 2016 е единствената независима световна надпревара в печатната индустрия, където получават признание най-добрите печатни техники в световен мащаб, както и хората, които стоят зад тях.

FESPA Awards Programme е признание за нейните носители от печатната индустрия, оценява се от експерти в областта, което от своя страна допринася за значителния напредък на техниките и технологиите в цялата индустрия.

Участието във FESPA Awards 2016 е безплатно. Необходимо е да попълните формуляр за регистрация и да го изпратите заедно с всички съпътстващи материали (снимки, видеоклипове и други документи) до Alina Lazar на alina.lazar@fespa.com до 29 януари 2016.

За да изтеглите формулярите за участие, моля последвайте линка https://www.dropbox.com/sh/eo847njibdar7rx/AABfIEvGLGYhtkxJAUvWFt5ya?dl=0

Заявките за участие трябва да пристигнат в Амстердам до 29 февруари 2016 .
Инструкциите за изпращане на заявките можете да видите тук: http://images.fespa.com/FESPA_AWARDS_SHIPPING_INSTRUCTIONS.pdf

FESPA_Awards_340x160px
Защо да участвате?
Награда от такъв ранг носи със себе си множество ползи. Освен положителна оценка за работа ви пред вашите настоящи и бъдещи клиенти, една такава награда допринася за вдъхновяване на целия екип, който стои зад вашата работа.

Състезанието е разделено в 15 категории, така че помислете в коя категория бихте могли да се включите и заявете участието си на https://www.judgify.me/fespaawards

Финалното оценяване ще се проведе през месец Март по време на изложението FESPA Digital 2016, а победителите ще бъдат обявени на празничната вечеря на 09 март в Амстердам.

Повече информация можете да прочете на http://www.fespa.com или ни пишете на office@basgp.org