FESPA Digital 2016, 8-11 март

logoПрез 2016 година FESPA Digital ще отбележи своя 10 годишен юбилей. Изложението ще се проведе в дните 8-11 март и ще бъде разположено в модерния изложбен център Amsterdam RAI (Амстердам, Холандия).

Международно признатото изложение се посещава от над 120 страни. С изключителното си съдържание, представено от водещи в индустрията експерти, това ще е най-влиятелното изложение за широкоформатен дигитален печат и печат върху текстил за 2016 година.

70a7c2ed35b0f8b2225bf2b30f9f597b_L

FESPA Digital е една от най-креативните и вдъхновяващи платформи за иновации в индустрията на широкоформатния дигитален печат. Свидетели сме на показателен растеж като от година на година все повече и повече печатащи доставчици на услуги преминават от аналогово към цифрово отпечатване. Ето защо ангажимента на FESPA към дигиталния печат е по-голям от всякога и продължава да реинвестира в пазара. С повече от 450 изложители, които показват най-новите си решения в областта на широкоформатния дигитален печат, печат върху текстил, печат на табели и отпечатани интериорни решения, FESPA Digital 2016 ще е най-цялостната демонстрация на специализирани технологии за печат, продукти и приложения, съчетани с образователно съдържание, демонстрации и събития на живо.

educational_programme_Fespa

Образователната програма на FESPA Digital 2016 можете да видите тук.

Всички членове на БАСГП получават VIP достъп до изложението. За повече информация се свържете с Деси Тодорова (Секретар на БАСГП) на office@basgp.org или на тел. 0878 100 149.

Станете Digital Print Hero във FESPA Digital 2016!
Регистрирайте се тук, за да получите вашия посетителски пропуск.

Още полезни линкове:
Кога и къде
Хотели
Амстердам
Пътуване
Намалени самолетни билети
Официален сайт на FESPA