БАСГП събитие за набиране на нови членове.

БАСГП проведе първото си събитие за набиране на членове, подкрепено от FESPA. Събитието се състоя в рамките на рекламното изложение COPI’S в Интер Експо Център и събра на едно място рекламни производители и доставчици.   networking7Това е първата среща, на която желаещите да се присъединят към асоциацията, могат да се срещнат с настоящите членове и да чуят какви са ползите от членството.

За последните 4 години от създаването си БАСГП организира Дни на отворените врати, семинари, обучения и множество неформални срещи за членовете си. Целта е да се изгради общност, в която:

networking5

– членовете ни да изградят бизнес контакти с цел взаимопомощ и подобряване климата на работа в бранша;

networking2

– да споделят опит и знания, да си сътрудничат и да работят заедно;

– да получават достъп до нови бизнес контакти с потенциални клиенти и партньори от международната общност на FESPA в 52 държави.

– да посещават заедно международни изложения и партньорски организации, за да обменят опит и know how с членовете им.

 

networkingТози тип нетуъркинг събития ще продължат и през 2017 година в градовете Пловдив, Стара Загора и Бургас.   networking6

БАСГП има удоволствие да приветства трима нови членове, които пожелаха да се присъединят към асоциацията. Новите членове ще бъдат приети на предстоящото Общо събрание през януари 2017.

networking4Ако и вие желаете да се присъедините към семейството на FESPA, можете да подадете заявка за членство.

Тук можете да се запознаете с условията за членство.