Open Day ‘ 17 – печатът в интериора и архитектурата

БАСГП има удоволствието да ви покани на 13 сeптември 2017 в хотел Империал, Пловдив на събитието Open Day ‘17.

Регистрирайте се за безплатно участие в сайта на събитието тук. 

С нашите партньори от професионалната платформа за интериорен и продуктов дизайн DIBLA ще се опитаме да намерим пресечните точки
между двата бранша – печат и интериор. Вярваме, че там където технологията среща дизайна и креативността, намираме най-красивите и функционални решения.

 

В рамките на един ден ще бъде организирана семинарна програма за интериорни дизайнери, архитекти и рекламни изпълнители.

Целта ни е да съберем на едно място експертите, които използват печатните технологии и материали в ежедневната си работа.

Печат в интериора и архитектурата – полезна информация под формата на лекции и Принт зона с демонстрации, материали и мостри

Вече няма ограничение за печата в интериора – дърво, MDF, стъкло, различни видове плоскости за стени, подове и тавани; изрязване по контур на разнообразни материали – индивидуално за Вашите клиенти; печат върху тапети, облепяне с фолио на мебели, индивидуален печат върху фаянс и още много други – ще Ви покажем всички новости в тази област.

Интериорни решения в големи размери от Франция

Нашият гост Christophe Aussenac е основател и собственик на френската компания ATC (Autorise Toute Creativité), която предлага широка гама от интериорни и екстериорни решения, графики, дисплеи и POS услуги за едни от най-големите брандове във Франция. Той ще покаже нови решения за интериорно декориране и архитектурни приложения чрез 3D моделиране с композитни материали.

Cahe Atelier – креативните предизвикателства в лабораторията за интериорен дизайн и архитектура

Двама млади архитекти ще разкажат за опита си в интериорните решения за офиса и работата си за големи международни компании.
Примери за съчетанието на креативност и печатни технологии – ще видим успешните лабораторни експерименти на младия тандем на Cache Atelier.

Декорация с архитектурни фолиа

Дизайнерите и архитектите винаги трябва да работят с бюджет и понякога е трудно да открият решения за реализация на креативни идеи като използват традиционни материали.
Архитектурните фолиа за довършване 3M™ DI-NOC™ предлагат изгодни и креативни решения за декорация, ремонт и обновяване на повърхности.
Сред най-новите предложения има текстури на дърво, метал, текстил, хоросан и керамика, камък, кожа и едноцветни. Това прави гамата архитектурни довършителни опции още по-пълна и подходяща за изискванията на почти всеки дизайн.

Демонстрация на декорация на мебели

И за да не се ограничаваме само с лекция, решихме да ви демонстрираме декорацията на мебели, за да се убедите във възможностите на фолиата.

Няма универсална формула за дизайн

От Fimera Design – студио за интериорен и продуктов дизайн ще разберем как се създават хармонични, функционални и неочаквани решения за обществени и лични пространства, мебели и продукти. Екипът започва всеки нов проект на чисто и безусловно избира експеримента пред проверените и сигурни начини.

Анталис представя международен конкурс за интериорни проекти и решения, насърчаващ креативността и иновативните идеи. Предлагаме уникална възможност най-красивите творения да бъдат показани на международна сцена, да бъдат оценени от експертно жури и да се разпространи таланта на създателите им сред всички в областта. Не пропускайте тази възможност!

Подбрани лектори, теми и случаи от практикатa – вижте програмата

Запазете своето място сега – регистрирайте се на адрес: basgp.org/opendays/register