fbpx

Българска асоциация за съвременна графика и печат е вече Феспа България

Българската асоциация е създадена през 2011 година и се присъедини като асоцииран член на глобалната общност Феспа.
През 2013 стана пълноправен член с право на глас, а от началото на октомври 2018 вече има правото да носи името Феспа България.

Глобалната общност на рекламните производители Феспа е позната като организатор на най-големите изложения за сито, дигитален, широкоформатен и текстилен печат. Но тя международна асоциация с местни представители в 37 държави в целия свят. Феспа е и най-голямата организация в света на печата, която реинвестира печалбите си директно в инудстрията. Организацията финансира организацията на събития, обучения, технически демонстрации и програми, които развиват общността на рекламните производители.

Новото име беше прието по време на годишното Общо събрание на Феспа, което за първи път се провежда в България.
На събранието се гласува годишната стратегия за развитие, годишния бюджет, събитията и изложенията, които ще се провеждат през следващата година.
Вижте снимки тук:

Феспа България е доброволно, неправителствено и независимо сдружение на производители на дигитален, текстилен и други видове печат; на производители и доставчици на технологии и консумативи за такъв печат.
За последните седем години асоциацията организира семинари за ситопечат, управление на цвета, дигитални технологии и множество демонстрации на най-новите продукти и услуги в печата. Асоциацията развива програми за обучения по печат за млади таланти, както популяризира печата сред дизайнери, артисти и интериорни дизайнери и архитекти. Феспа България създава контакти между български и чуждестранни рекламни производители с цел подпомагане развитието на техния бизнес.


Ползи от членството във Феспа България

– бизнес контакти между членовете на асоциацията
– ВИП достъп до всички международни Феспа изложения в цял свят – в Европа, Азия, Африка, Латинска Америка
– възможности за нетуъркинг с чужди рекламни производители и бизнес контакти с тях
– преференциални условия при участието в международния конкурс Fespa Awards, който всяка година награждава най-добрите продукти в печата
– копие от глобалното годишно проучване Fespa Print Census, което дава информация за тенденциите в развитието на печата
– достъп до технически наръчници за печат
– специално полезно съдържание в сайта на Феспа, свързано с печат

Ако желаете да станете член на Феспа България, можете да видите условията тук..