FESPA Global Print Expo 2019

Кога: 14-17 май 2019
Къде: Мюнхен (Германия)
Посетете сайта на изложението

Fespa 2019 е най-голямото международно изложение за печат и реклама, провеждано в Европа. На него ще присъстват над 700 изложители, представяйки своите последни иновации и продукти в областите на дигиталния и ситопечат. На миналогодишното изложение, в рамките на 4 дни, присъстваха над 20 хиляди посетители от 142 страни.

FESPA Global Print Expo 2019 ще обхване шест изложбени зали в Munich Messe , Германия. Едновременно с него ще се проведе и традиционното European Sign Expo, показващо тенденциите в непечатните решения за визуална комуникация.

Директорът, отговарящ за изложенията във Fespa, Roz Guarnori коментира миналогодишното събитие:

FESPA 2018 Global Print Expo бе динамично събитие, което абсолютно надмина дори собствените ни очаквания – от енергията и апетита за иновации от страна на посетителите, до невероятната гама от нови продукти, представени от изложителите. Нашите собствени проучвания ни дават увереност, че специалният печат и визуалната комуникация са секторите, които никога не спират да изследват и променят границите, като по този начин търсят нови начини за постигане на растеж.

Панаирната палата се намира в източната част на Мюнхен, на 20 минути с влак от центъра на града. В района има над 400 хотела и места за настаняване. Регистрацията за посетители вече е отворена. За да спестите 70 евро и да присъствате безплатно е необходимо да използвате кода, получен от Феспа България и да се регистрирате тук.