15-ти семинар в Словакия

И тази година членове на Феспа България бяха ВИП гости на традиционния семинар на Словашката асоциация на ситопечетарите, който се провежда за 15-та поредна година.

Гости бяха председателят на Феспа България Анка Бимбалова, Даниел Сарандев (член на УС и управител на Сарв принт), Николай Николов, експерт ситопечат.

Slovenský zväz sieťotlačiarov a digitálnych tlačiarov (SZSDT) e организация, създадена през 1993 година и е активен член на глобалната асоциация Феспа. Създадена е от ситопечатари и доставчици на материали и оборудване и работи активно в посока обучение и образование по ситопечат в Словакия.

Изключително гостоприемни, словашките ни колеги приемат нашите членове като ВИП гости на международния семинар за сито и дигитален печат, който и тази година събра експерти от Великобритания, Франция, Чехия, Полша, Русия, Хърватска. Всяка година събитието е посетено от председателя на Феспа.

Двудневният форум по ситопечат е не само място за обмен на знания в печата, но и прекрасно място, на което се срещат колеги и приятели, изградили дългогодишни приятелства и партньорства.

Семинарът носи истинският дух на Феспа, обединяваща асоциациите в едно семейство.

Феспа България изказва искрени благодарности за гостоприемството на нашите колеги от управителния съвет на словашката асоциация – Ing. Ľudovít Bartoš, CSc., Zlatko Šimko, Ľubomír Kobida, Rudolf Jančovič, Ľubomír Slávik, Peter Valach, Milan Binčík.

Вижте всички снимки от семинара:

2019-10-18 Bill 15 – foto Graeme

2019-10-18 Bill 15 – foto Damir Bencek