Fespa Global Print Expo 2020 се отлага

В светлината на бързо развиващата се ситуация по отношение на COVID-19 в Европа и в тесен диалог с нейните национални асоциации и изложители, днес FESPA взе решението да отложи FESPA Global Print Expo 2020, European Sign Expo 2020 и Sportswear Pro 2020, първоначално планирани да се проведат в Мадрид от 24 до 27 март 2020 г.

Въз основа на обратната връзка от изложителите, FESPA ще разсрочи събитията за по-късна дата, точен график и място, които тепърва ще се определят въз основа на наличността на мястото.

Изпълнителният директор на FESPA Нийл Фелтън обясни: „До тази седмица нашите действия по отношение на COVID-19 – включително превантивните действия, предприети през февруари по отношение на изложителите от Китай, се основаваха на насоките от съответните международни и национални органи, с основна цел – опазване здравето и благополучието на изложителите и посетителите. Въпреки това, в светлината на неотдавнашното разпространение на вируса в определени райони на Европа, ние се консултирахме с нашите заинтересовани страни и заключихме, че е в най-добрия интерес на нашата общност е да отложим събитията до по-късна дата.“

FESPA ще предостави актуализация относно преразгледаните дати на събитията своевременно.

За допълнителна информация, моля свържете се с:

За изложители
Майкъл Райън, Джеймс Форд – FESPA
michael.ryan@fespa.com
james.ford@fespa.com

За посетители
marketing@fespa.com

За FESPA национални асоциации
Шон Холт, Ема Грийн – FESPA
sean.holt@fespa.com
emma.green@fespa.com

Журналисти
Майкъл Грас, Imogen Woods – AD Communications
+44 (0) 1372 464470
mgrass@adcomms.co.uk
iwoods@adcomms.co.uk