inkpression™ се присъединиха към Феспа България

inkpression™ e първото българско мултидисциплинарно печатно студио, създадено от дизайнера Янко Джаров. Идеята се ражда по време на специализацията му в чужбина поради острата нужда в България от качествена и ефектна реализация на специфични дизайни и други сложни проекти.

Янко Джаров:Една от основните цели на inkpression™ е да усвоява и предоставя новости в сферата на печата и дизайна. Бих се радвал да споделя знанията си с хората, а и ние също сме жадни за нови така. Имах невероятния късмет да разбера за FESPA от един от самите основатели на световната федерация – г-н Мишел Каза. Още по-интересно е, че именно той лично потвърди теорията ми, че хората трябва да си помагат и да се развиват заедно, независимо колко са големи или малки в професионален аспект.

inkpression™ специализира в топлия печат и прегето, като може да предложи различни подходи и нестандартни материали както за малки проекти, така и за промишлено производство. Студиото е единственото място у нас, което предлага релефната техника летърпрес и достъпния, но впечатляващ „ризо“ печат, възродени от сериозното търсене в цял свят.

Компанията предлага и довършителни процеси като каширане/ламиниране, книговезване, щанцоване, порезка (цветни ръбчета) и други. Винаги залага на най-висококачествените материали от България и чужбина, а перфектната изработка е задължително условие.

Освен с печатарство, през последните 5 години inkpression™ се занимава със създаването на функционален и впечатляващ дизайн – от Branding и Visual Identity, през Print и Packaging до напълно завършени продукти.

Затова голяма част от портфолиото на inkpression™ са цялостно изпълнени проекти, намиращи приложение в България и по света.