fbpx

Fespa Bulgaria Print Fest

Феспа България има удоволствието да ви покани на Fespa Bulgaria Print Fest – единственото бизнес събитие на рекламните производители за 2020г. Ден, в който можете да се срещнете с доставчици и производители на печатни продукти и услуги.  Вечерна програма от лекции и бизнес коктейл, за да завършим единственото събитие на рекламни производители за 2020г.

Fespa Bulgaria Print Fest е пилотно събитие на Феспа България, което има за цел да срещне производителите на реклама с ПР агенции, маркетинг мениджъри, мениджъри закупуване, мениджъри производство, архитекти, интериорни и екстериорни дизайнери, бранд мениджъри, като създаде възможност за директен контакт и избор на подизпълнители за конкретни проекти.

Програма

11:00 – 17:00 – вход свободен
Upcycling workshop – креативна работилница, в която може да създавате сами нов продукт от отпадъчни
материали от рекламната индустрия.

Срещи с изложители, презентации на продукти, материали и новости в производството на реклама. Възможността на избор на директен производител, би могла да оптимизира бюджета на текущите проектите, а многообразието от материали и технологии, ще обогати работата ви със свежи идеи.

17:00 – 20:00 – вход с покани или билети, които могат да се закупят в мрежата на Ивентим

Бизнес коктейл с включени три лекции


Лекция: Николай Петканов, „Плакат срещу Банер – Адаптирай се или изчезни!“
Основател и съосновател в 9 start up компании

Лекция: The Business Institute
Екип от практици с опит – мениджъри, предприемачи и експерти, които използват и адаптират за българския пазар методологии на Stanford University, Cornell University, Harvard
University, Business Model Generation. Разработват и организират майсторски класове и бизнес програми в областите: мениджмънт, финанси, маркетинг, продажби, предприемачество и иновации.

Лекция: Christian Duyckaerts – президент на Fespa
Кристиян е президент и на белгийската асоциация Fespa Belgium.
Специалист в печатната индустрия с над 20 годишен опит, лектор и основен участник в редица конференции, изложения и събития на Fespa по цял свят.
Управляващ партньор и главен изпълнителен директор на редица иновативни бизнеси от 2000 г. насам. Изучавал графични технологии в техникума TSM Mechelen и в HIGRO, висшия институт за графична индустрия в Гент.

Ако желаете да бъдете изложител или спонсор в събитието, свържете се с Феспа България.