fbpx

Информация за COVID-19 правила за посещение на Fespa Global Print Expo

Важна актуализация на информацията относно пътуванията за международното изложение FESPA 2021: Анулиране на ограниченията за напълно ваксинирани посетители от страни с „много висок риск“.

Ограниченията за напълно ваксинирани пътуващи до Холандия от определени като „много рискови държави“ ще бъдат отменени, считано от 22 септември 2021 г., което означава, че посетителите от тези страни могат да пътуват до FESPA Global Print Expo и European Sign Expo 2021 в Амстердам (12-15 октомври 2021 г.) без страх от необходимост от карантина при пристигане.Пътуващите, които имат сертификат, че са напълно ваксинирани с одобрена от ЕС ваксина, вече могат да влизат свободно в Холандия, без задължителен период на карантина. Това доказателство може да бъде предоставено посредством сертификата на ЕС за цифров Covid (DCC) или еквивалентен сертификат от страни извън ЕС.

България не е в списъка с рискови държави към настоящата дата – 20.09.2021. Можете да следите актуална информация от холандското министерство тук.

Вижте при какви мерки за сигурност ще се проведе изложението тук.