fbpx

Представяне на онлайн портала Club Fespa

Онлайн порталът Club Fespa предлага експертно съдържание за нашите членове, което обхваща теми в областите дигитален и ситопечат. Материалите предоставят практични, ангажиращи и дълбокомислени лидерски съвети, за стимулира растеж в бизнеса. Допълнително възможност е записването за месечния имейл бюлетин.

Целта е вътре в нашата световна общност да се даде възможност на хората и техния бизнес за идентифициране на най-добрите практики и тяхното последващо внедряване за постигане на непрекъснат растеж в индустрията.

Как да получите достъп до онлайн портала на Club Fespa?

За да получите пълен достъп до ексклузивното съдържание на Club Fespa е необходимо да сте пълноправен член на местната асоциация или FESPA Direct, ако сте от страна без локално представителство.

Нашите четири основни типа съдържание в онлайн портала Club Fespa

Бизнес съвети

Общ преглед: За да управлявате успешен бизнес под формата на малко или средно предприятие, трябва да овладеете много нови умения, които често са извън комфортната зона на хората. Секцията за бизнес консултация ще помогне за преодоляването на тази празнина.

Видове съдържание: стъпки при преминаване през придобиване или сливане, създаване на франчайз, маркетинг, застраховане, обслужване на клиенти, набиране на персонал, защита на данните, събиране на дългове, бизнес планиране и други.

Как да

Общ преглед: Тази област е насочена към технически и оперативно насочените лица. Наборът от ръководства „Как да“ ще помогне на хората да се ориентират в сложни теми и жаргонни термини, както и да откриват нови технологични постижения, с които да подобрят бизнеса си.  

Видове съдържание: процеси за цветово одобрени и контрол, дигитална персонализация, 3D печат, опаковки, мултифункционален печат, мрежови принтерни устройства, повишаване на киберсигурността и други.

Хората в печата

Общ преглед: Хората стоят зад всичко, което постига нашата индустрия. Това дава богата възможност за отбелязване на успехите, поучаване от неуспехите и най-вече поставяне на хората на преден план.

Видове съдържание: интервюта, решаване на заплетени казуси, публикации, постижения, тенденции, които трябва да се наблюдават, пионери в областта на иновациите, топ личности в печата под 30 годишна възраст и други.

Утрешният свят

Общ преглед: Всеки успешен бизнес мисли за бъдещето, независимо дали става въпрос за планиране на инвестиции и развитие, идентифициране на възможности или намаляване на потенциалния риск.

Видове съдържание: устойчивост, автоматизация, изкуствен интелект, индустрия 4.0, промени в нагласите на новите поколения, индустриални технологии, икономически фактори, разпространение на продукцията и други.