fbpx

Open Day 4 на 27 април в София


Screen Shot 2016-06-08 at 3.11.42 PM

Традиционният вече Ден на отворените врати на БАСГП ще се проведе на 27 април 2016 в NOVOTEL Sofia.

Темите в програмата ще бъдат наситени с много успешни примери от практиката, които ще можете да приложите в бизнеса си. Фокусът ще бъдат в областите дигитален печат, книгоиздаване и опаковки. 

Запазете своето място сега – регистрирайте се на адрес: http://basgp.org/opendays/register

300X250 7

Гост звездата тази година е независимият анализатор Neil Falconer от Printfuture е основният гост лектор – собственик на  компанията, чиято мисия е да адаптира печата към света на интернет.

Широкообхватното му знание за индустрията и опит, са му позволили да допринесе за стратегическото развитие на водещи компании на пазара. Той е изключително умел в анализирането на информацията, създаването на технически доклади, статии за големи сделки в индустрията и редовно провежда одити, оценки за сливания и продажби на компании, за да увеличи конкурентоспособността на бизнеса.

Анализите на процесите и тенденциите в бранша, които правят Printfuture, са тези, които реално дават посока за развитие на глобалната печатна индустрия.

Нийл има над 30 години опит в печата, производството на опаковки и издателския сектор. Кариерата му е преминала през ролен и листов офсет, сито, флексо и дигитален печат. Работил е в производството, обслужването на клиенти и висшия мениджмънт. Нийл е популярен говорител на индустрията и аналитик, търсен по целия свят. Основният акцент на работата му с Printfuture е да помогне на компаниите от печатния бранш в преминаването към дигитален печат и крос-медия услуги. Ако искате да използвате опита и възгледите му, за да направите компанията си по-успешна, заповядайте на Open Day 2016.

Oстаналите подбрани лектори, теми и случаи от практиката
Open Day 2016 ще Ви предложи максимално количество полезна и практически ориентирана информация в рамките само на ден. Специално подбрани лектори ще говорят за реални случаи от практиката си, ще разкажат истории за своите успехи и ще споделят ценния си опит.

  • Ярон Мохабан, XMPie, ще говори за многоканална маркетингова комуникация, cross selling идруги начини да направите бизнеса си по-ефективен и печеливш.
  • Борис Макаренков, изпълнителен директор Ripol Classic, ще Ви представи предизвикателства, нови явления и възможности за развитие на издателския бизнес.
  • Тери Гарви от EFI ще говори за автоматизация на ниво предпечат и ефективност при управлението на дигитален машинен парк.

Не пропускайте и безценната възможност да се срещнете с колеги от индустрията и да обмените мисли с тях.
Open Day 2016 е събитие от различен тип, което ще ви даде различни гледни точки, експертизата на мениджъри с опит в индустрията, реални казуси и техните възможни решения, като с това гарантира продуктивност, без загуба на ценно време.

Запазете своето място сега – регистрирайте се на адрес: http://basgp.org/opendays/register
Местата са ограничени! Регистрационната форма ще бъде отворена до запълване на залата.
Очакваме Ви!