fbpx

БАСГП посети международното изложение FESPA Asia 2017

Като част от програмата на нашата асоциация за изграждане на устойчиви професионални връзки с международните асоциации – партньори на FESPA, този февруари 17 членове на БАСГП имаха удоволствието да летят до Бангкок, за да присъстват на печатното изложение FESPA Asia.

FESPA Asia #1

Групата ни взе участие в организираното от TSGA (Тайландска асоциация за ситопечат и графика) посещение на рекламни производителив Sinsakhon Printing City. Беше ни дадена възможност да видим различен начин  на работа в позната индустрия и да почерпим от опита на азиатските си колеги. Благодарение на тяхното гостоприемство, всички се насладихме на престоя си.

Нашите членове имаха възможност да се насладят на престоя си в Банкок като посетихме заедно забележителностите в града, експериментирахме с азиатската кухня и имахме много време да бъдем заедно и да създадем по-близки приятелски контакти.

FESPA Asia #2

Една от основните цели на БАСГП е да допринася за развитието на бизнеса на нашите членове. Затова и 2017 започваме програма за обмен на опит с асоциации в Европа, съвместни пътувания и посещения на печатници и изложения. Очакваме проектът ни да бъде подкерен от Феспа, за можем да предложим на членовете ни и наистина добри финансови условия при организацията.

Видео с поздрави от групата ни: