fbpx

Всичко, което трябва да знаете за предстоящия FESPA GLOBAL PRINT EXPO 2018

Какво: FESPA GLOBAL PRINT EXPO 2018

Кога: 15-18 май 2018 (Работно време: 15, 16 и 17 – от 10:00 до 18:00 часа; 18.05 – от 10:00 до 16:00 часа)

Къде: Messe Берлин (Messedamm 22, 14055 Berlin, Germany), разполагащо с паркинг за 12 000 автомобила и намиращ се на около 10 минути от центъра и летище Tegel или 40 от летище Schonefeld. Пристигащите с наземната градска железница е необходимо да слязат на Messe Sud, която се намира на 2 минути пеш до централното фоайе. До изложбените палати има бърз и лесен достъп с автобус и трамвай.

Защо: Изложението е най-голямото специализирано събитие, свързано с продуктови иновации и възможности в широкоформатната печатна индустрия, представени от над 600 изложители.

Регистрация: Достъпът до събитието е безплатно при регистрация с промоционален код. Членовете на БАСГП могат да получат код за регистрация като се свържат с нас на имейл: office@basgp.org. FESPA предоставя подобни кодове в своите имейли, реклами и в социалните мрежи. Без промоционален код достъпът до всички дни на събитието е 40 евро (при онлайн регистрация) или 70 евро (директно на входа на изложението).

Какво да очаквате от съпътстващата програма на изложението: В програмата на FESPA GLOBAL PRINT EXPO 2018 ще намерите образователно съдържание, примери от практиката, продуктови демонстрации и други полезни инструменти за развитие на бизнеса. По време на изложението ще се проведат и традиционните съпътстващи събития: Printeriors, Fespa awards, European Sign Expo и World wrap masters. Вече е обявена и семинарната програма Trends Theatre, по време на която ще се разглеждат теми, свързани с областите, предлагащи най-голям потенциал за растеж на бизнеса.

Пътуване до Берлин: През 2018 година FESPA избра за свой официален партньор Lufthansa, които предоставят специални отстъпки на посетителите. Необходимо е да посетите сайта на компанията и да попълните кода “GBZJXPE”, за да получите достъп до специалните оферти. Алтернативен вариант от София е директният полет с Ryanair, който е всяка вечер, а цените при закупуване на билети към момента (3 месеца преди събитието) са между 30 и 50 евро в посока.

Настаняване: Берлин предлага над 800 хотела, а в различни приложения могат да бъдат намерени прекрасни апартаменти на достъпни цени.