fbpx

Феспа България отпразнува новото си име

Българска асоциация за съвременна графика и печат отпразнува правото да носи името Феспа България на 22 ноември в ресторант Андре. Асоциацията е учредена през 2011 година, от 2013 е пълноправен член на Феспа и представител за България, а от тази година има правото да носи и името на Феспа.

Управителният съвет посрещна повече от 80 гости – членове, партньори, приятели и потенциални членове на асоциацията, за да отпразнуват събитието.

Приемайки името Феспа България, асоциацията заема своето достойно място сред останалите локални асоциации, представляващи Феспа в 37 държави по целия свят.

Събитието уважиха лично президентът на Феспа Кристиян Дюкерт и изпълнителният директор Шон Холт.
Гостите – рекламни агенции и производители, доставчици и компании, свързани с печата, се насладиха на вечерята и установиха полезни контакти по между си.

Тук можете да разгледате снимки от нашата вечер заедно 

На събитието беше представен и първият календар на асоциацията, направен съвместно с артистите от фондация Вижънъри.

Членовете на Феспа България Бивалвия, Сфера Дизайн, Импрес, Венцислав Йорданов, Найден Найденов реализираха календара като дариха своите труд и време под формата на организация, дизайн, шрифтове и печат.

 

По време на събитието бе изтеглена и томбола, наградата от която бе книгата на Мишел Каза – „Хамелеонът на модерния арт. 55 години години арт ситопечат“. Наградата беше спечелена от Пламен Димитров от Анталис България.

Тук можете да видите (презентация) повече са Феспа България и какви са ползите за вас.

Ако желаете да заявите членство, можете да се се запознаете с процедурата по приемане на нови членове:

1. Моля, прочетете устава на БАСГП тук.

2. Запознайте се с най-често задаваните въпроси тук.

3. Попълнете заявката за членство тук.

За да се присъедините към асоциацията и да станете част от семейството на Феспа: Нови членове се приемат през февруари 2019 на предстоящото Общо събрание. Ще получите допълнителна информация за дата и място.

Текста написа: Десислава Тодорова