fbpx

Алдекс станаха член на Феспа България

Представяме ви фирма Алдекс – нашите нови членове, които се присъединиха към Феспа България в края на 2020 година.

2020 година е много специална за фирма „Алдекс“. Въпреки всички предизвикателства и промени, които годината наложи в световен мащаб, фирмата успя да отбележи цели 25 години на българския пазар. „Алдекс“ е малка семейна фирма, успешен доставчик на различни видове хартии и картони за полиграфията.

Амбицията за растеж в професионален план логично доведе до решението за присъединяване към Fespa България. Освен достигането до много по-широк кръг от партньори и клиенти, фирмата винаги се е стремяла към съвременни решения за своя бизнес модел.


 „Няма нищо по-хубаво от това да разработваш и обогатяваш дейността си. За четвърт век фирмата се доказа като успешен търговец и доверен партньор. Приемаме одобрението ни за член във Fespa България като страхотна нова възможност за бъдещото ни развитие.“ – споделя Ася Лозанова, основателят на фирмата.

Едни от основните продукти, които фирмата предлага са: опаковъчни и крафтови картони, тънки хартии за печат „Медикал принт“ 45 г/м2, химизирани хартии за дигитален печат, цветни хартии и картони, самозалепващи хартии и др. Фирма „АЛДЕКС“ е и официален представител на SOLEMA Италия за машини и автоматизация на довършителните процеси в полиграфията.

През 2019 година фирмата разшири своята дейност и започна да развива нова линия в областта на рекламата, дизайна и организирането на събития, под името ENALOR Event Decor.

Включването в голямото семейство на Fespa България със сигурност ще допринесе за успешното развитие на фирмата. Екипът на „Алдекс“ залага основно върху създаването на дългосрочни партньорства със своите клиенти, които в повечето случаи прерастват в приятелски.