fbpx

FESPA Global Print Expo 2022

FESPA Global Print Expo 2022 ще се проведе от 31 май до 3 юни 2022 г. в Messe Berlin в Германия. Събитието е водещото изложение в Европа за сито и дигитален, широкоформатен печат и текстилен печат.

Стотици изложители ще представят най-новите си иновации и пускането на продукти в областта на графиката, декора, опаковките, промишлените и текстилни приложения. Изложбата ще обхваща 8 зали.

Съпътстващите събития включват:

Printeriors 2022 – това ще бъде шестата година, в която се провежда това събитие. То ще събере международната печатна общност, за да отпразнува и да покаже най-новото в интериорната декорация.

World Wrap Masters Europe 2022 и World Wrap Masters Final 2022 – това събитие ще включва обучителни семинари, демонстрации на експерти в индустрията и състезания.

Посетителите на изложението ще могат да споделят знания, да изследват нови тенденции, да инвестират в нови машини или консумативи и да открият най-новите иновации, които внасят цвят в живот!
FESPA Global Print Expo 2022
ще се провежда заедно с European Signage Expo 2022 – водещото европейско изложение за непечатни и визуални комуникации с изложители, които представят най-новите решения за светлинната реклама.