fbpx

FESPA Global Print Expo 2024 в Амстердам

FESPA Global Print Expo 2024 ще се проведе от 19 до 22 март в изложбения център RAI Амстердам, Холандия.

Събитието е водещото европейско изложение за сито и дигитален, широкоформатен и текстилен печат.

Стотици изложители ще покажат най-новите си иновации и продукти в печата, интериора, опаковките, промишлените и текстилни приложения.

Ще има и богата съпътстваща програма:

World Wrap Masters Europe 2024 и World Wrap Masters Final 2024 – освен състезание, събитието ще включва обучителни семинари и демонстрации на експерти в индустрията и състезания.

Sustainability Spotlight – ще предостави полезни, информативни и практически лекции и съвети за справяне с промените в климата и адаптацията на бранша в новите реалности.

FESPA Party – FESPA Party Night не е за изпускане! Това е най-добрата възможност за нетуъркинг и нови контакти в индустрията, на фона на музика, напитки и страхотна компания!


Посетителите на изложението ще могат да споделят знания, да се запознаят с новите тенденции, да инвестират в нови машини или консумативи и да открият най-новите иновации, които вдъхват живот на печата!

FESPA Global Print Expo 2024 ще бъде проведено съвместно с Sports Wear Pro, European Signage Expo 2024 и Personalization Experience 2024 .


European Sign Expo е водещото изложение за външна реклама и визуални комуникации в Европа, което привлича световните лидери в индустрията, за да покажат най-новите си технологии и разработки. Personalization Experience ще събере хиляди заинтересовани страни – от търговци на дребно, брандове, рекламни агенции до печатници и принтшопове, свързвайки ги с доставчици на софтуер и OEM производители. Целта е да се покаеж потенциала на персонализирането в спортното облекло, опаковките, крайните продукти и интериора.