Fespa Bulgaria Print Fest 2020

Първото издание на нашия фест се проведе на 24 септември 2020г. Въпреки проливния дъжд, който ни съпътства през целия ден, събитието се състоя и вечерта завърши с коктейл и лекции.

Събитието беше инициирано от членовете на Феспа България, за да помогнем на бизнеса си по време на пандемията от COVID-19. През 2020 година бяха отменени всички събития в бранша печат и рекламно производство и този фест беше единственото събитие на живо за годината.

Вижте как се представиха всички изложители в нашата галерия.

Участваха 9 фирми – членове: КОНИКА МИНОЛТА БЪЛГАРИЯ БИЗНЕС СЪЛЮШЪНС, ЩЕРЕВ, САРВ ПРИНТ, БИВАЛВИЯ, ИНТЕЛ ДИЗАЙН, GPTS PRINTSHOP, LAM’ON, YELLOW CAТ PROJECT, PRINTGUIDE.INFO

Към нас се присъединиха и две външни компании: ТОП ПРИНТ СОФИЯ и АЛДЕКС.

Освен място за бизнес контакти, Fespa Bulgaria Prnt Fest 2020 беше място и за креативните занимания с Upcycling Workshop с отпадъчни печатни материали. Всеки желаещ можеше да сътвори с ръцете си и да даде нов живот на изрезки, които иначе биха били изхвърлени.

За доброто настроение се погрижиха бармани, които приготвяха освежаващи и сгряващи коктейли през целия ден.

В края на деня гостите изслушаха няколко лекции на чаша вино. Гост – лектори бяха Николай Петканов (M Brand) и Христо Късовски (Business Institute)

Вижте галерията с всички снимки от Fespa Bulgaria Print Fest 2020.