fbpx

Членове

Управителен съвет

Председател на УС: Даниел Сарандев, Сарв ЕООД

Зам. председател на УС: Ивайло Цветков, Бивалвия ООД

Член на УС: Анастасия Салабашева, физическо лице

Секретар: Десислава Тодорова, Полиграфия инфо ООД


 

АЛДЕКС ИНК ЕООД, София
www.aldex-ink.bg

Фирма АЛДЕКС е основана през 1995 г., като търговска фирма за внос и износ на хартия и целулоза. През изминалите 25 години фирмата се утвърди като успешен доставчик на различни видове хартии и картони за полиграфията от водещи производители в Европа и Азия: Чехия, Испания, Словения, Финландия, Индонезия и др.
Фирма Алдекс е официален представител на SOLEMA Италия за машини и автоматизация на довършителните процеси в полиграфията.
Фирмата разполага със собствена складова база в гр. София.


АНАСТАСИЯ САЛАБАШЕВА – дългогодишен специалист в областта на печата, маркетинга и продажбите.


АНТАЛИС БЪЛГАРИЯ ЕООД, София
www.antalis.bgantalis-logo

Анталис  България – хартии и картони за полиграфията, материали за широкоформатен печат, офис хартии, ефектни хартии и картони, еко хартии.

Aнталис е създаден през 2000г. със сливането на около 40 международни компании за дистрибуция по целия свят. Днес компанията е изцяло собственост на Sequana. Находчивия подход към пазара и богатият опит от всички участващи компании, направи Анталис водещ дистрибутор на хартии и картони за полиграфията, материали за външна реклама и офис хартии в Европа. Благодарение на добре планирано производство, отлични пазарни позиции, прецизен избор на марки и богат опит на местни пазари, Анталис предлага на своите клиенти най-богатата и най-широко приложимата гама от продукти и услуги на пазара.


АРАГОРН ЕООД, Пловдив

www.printontextile.eu

Арагорн ЕООД е най-големият доставчик на Балканите на решения за дигитален текстилен печат.
Компанията е създадена през 2003 година, като клиeнтската ни мрежа обхваща териториите на България, Румъния, Гърция и бившите Югославски републики, като наброява повече от 200 фирми с над 500 машини.
Предлагаме: принтери за сублимационен печат, принтери за директен текстилен печат, термо-преси и каландри за трансфер и фиксация, хартии за сублимационен печат, мастила за текстилен печат – сублимационни, пигментни и реактивни, текстил за сублимационен печат за спорт и мода, текстил за директен печат за реклама, защитна хартия за каландри, консултации (вид и размера на оборудването, в зависимост от производствените нужди), изготвяне на цветови профили, изготвяне на разходни норми, доставка на резервни части, гаранционен и извън гаранционен сервиз.


atia_logoАТИА ПРИНТ ООД, София
www.atiaprint.com

Атиа принт е една от първите български фирми за широкоформатен печат с дългогодишен опит и добре сработен екип от специалисти. Затвореният ни цикъл на производство е оптималното решение за всеки клиент. Предлагаме пълно комплексно обслужване – идейни проекти, дизайн, предпечат, дигитален печат, метални конструкции, допълнителна обработка, монтажи и много други. От 12 април 2013г. фирмата е сертифицирана по стандарт ISO 9001:2008.


БИВАЛВИЯ ООД, София
www.bivalvia.info 

Бивалвия ООД се занимава с полиграфия и производство на тетрадки, календари, брандирани стелажи, кутии, папки със спирала и много други вече повече от 15 години. Фирмата разполага с високоскоростни автоматизирани машини за ламиниране, частично облицоване, топъл печат и преге, машини за поставяне на О-образна спирала, машини за производство на твърди корици, машини за ситопечат, подравняващи и режещи машини.


ВЕНЦИСЛАВ ЙОРДАНОВ – графичен дизайнер
Съосновател на www.npoekmu.me
Основател на AD Concept Ltd. (Creative advertising agency)

Страстта му е лого дизайн, типография, корпоративна идентичност и останалите форми на приложната графика.
Завършил е НХА със специалност „Рекламен дизайн“.
Повече от 20 години работи в сферата на дизайна и рекламата, реализирайки множество проекти в областта на външната и транспортната реклама. По настоящем и преподавател в НХА специалност „Рекламен дизайн“.


ГРАФИКА МС ЕООД, Софияgraphica_mc_logo
www.graphicamc.com

Фирмата е търговско дружество и основната сфера на дейност е дистрибутиране на машини, консумативи и всичко, свързано с дигиталните технологии за печат, 2D, 3D и довършителна обработка.
Оторизиран дилър на Roland DG Corporation за България. Машини за широкоформатен дигитален печат, УВ плоскопечатни машини, режещи плотери, гравиращи машини, 3D принтери, принтери за карти, текстилни принтери. Оторизиран дилър на UNIVERSAL Laser Systems, USA, Brother, Япония, КИИАН, Италия.


лого джипитиес

ДЖИПИТИЕС ЕООД,София
www.gptsprintshop.com

Ние, в GPTS, се грижим за вашата безупречна визия! Предлагаме Ви огромна палитра от продукти и услуги, благодарение на които да изградите доверие и уважение между Вас и Вашите партньори и клиенти. Изработваме за Вас, както всички видове хартиени изделия за офиса, магазина, салона…, така и всякакъв вид външна и светеща реклама. Ние сме до Вас от идеята, до финалните щрихи, независимо дали става дума за визитка, календар, банер, билборд, брандиране на кола, сувенир и още, и още, до където ви стигне въображението, а може би и стъпка отвъд.


j-point_logo

ДЖЕЙ ПОЙНТ ООД, София
www.j-point.net

J Point е компания с традиции в дигиталния широкоформатен печат от 2003г. През годините изградихме отдели и екипи от специалисти с богат полиграфически опит и креативни решения. В J Point покриваме всички нива на услугата – от получаването на файл за печат до предаване на готовия продукт. За целта разполагаме със собствен машинен парк и специализирано звено за довършителни операции. Благодарение на високотехнологичните машини под марките Jeti на канадския производител GANDINNOVATIONS, HP и Roland гарантираме както безкомпромисно качество, така и скорост на печат над 300 м2/час.


ЕРП СОФТУЕР КОНСУЛТ ЕООД, София
www.erpsoftwareconsult.com

Ние сме оторизиран дългогодишен опитен партньор на QuickEasy Software
ЕРП софтуер, способен да контролира целия ви бизнес. Създадена през 1998 г. от компания в република Южна Африка, софтуерът е със стотици щастливи клиенти по света, а сега и в България.
Ние предлагаме софтуер като услуга (SaaS) с гъвкавост и възможност за растеж на вашия бизнес. Имаме QuickEasy BOS Print – изпитано решение, което е специално за печатни компании.
Бързото, лесно и икономично внедряване позволява генерирането на точни оферти, управление на производството, намаляне на загубите и проследяване на печалбата. И това са само някоя от добрите характеристики на софтуера.
Имаме богат опит в дигиталния, офсетов, широкоформатен, флексо и ситопечат, както и в цялостните бизнес процеси. Това ни дава широк поглед не само за оптимизиране, но и подобряване на работния поток на нашите клиенти.


impress_logo

ИМПРЕС ООД, Пловдив
www.impressbg.com

Impress е динамична и иновативна компания с над 18 годишна история. Основното ни предимство е опита и умението да извършваме целия комплекс услуги, от креативната идея до готовия продукт, върху различни материали и с различни печатни технологии. Фирмата разполага с машини и оборудване за дигитален и офсетов печат, широкоформатен и плосък печат, и всички съпътстващи довършителни операции.


Inkpression™, София
www.inkpression.com

Първото българско мултидисциплинарно печатно студио, създадено от дизайнера Янко Джаров. Идеята се ражда по време на специализацията му в чужбина поради острата нужда в България от качествена и ефектна реализация на специфични дизайни и други сложни проекти.

inkpression™ специализира в топлия печат и прегето, като може да предложи различни подходи и нестандартни материали както за малки проекти, така и за промишлено производство. Студиото е единственото място у нас, което предлага релефната техника летърпрес и достъпния, но впечатляващ „ризо“ печат, възродени от сериозното търсене в цял свят.
inkpression™ предлага и довършителни процеси като каширане/ламиниране, книговезване, щанцоване, порезка (цветни ръбчета) и други. Винаги залага на най-висококачествените материали от България и чужбина, а перфектната изработка е задължително условие.

Освен с печатарство, през последните 5 години inkpression™ се занимава със създаването на функционален и впечатляващ дизайн – от Branding и Visual Identity, през Print и Packaging до напълно завършени продукти. Затова голяма част от портфолиото на inkpression™ са цялостно изпълнени проекти, намиращи приложение в България и по света.


ИНТЕЛ ДИЗАЙН ЕООД, Пловдив
www.inteldesign.bg

Интел Дизайн ЕООД предлага графичен дизайн и рекламна фотография. Високо качествено сканиране до 5870 dpi. Изработка на всички видове рекламни материали, опаковки и етикети. Висококачествен дигитален печат.

 


КОНИКА МИЛОНТА БИЗНЕС СОЛЮШЪНС ЕООД, София 
www.konicaminolta.bg

Коника Минолта Бизнес Солюшънс България е част от глобалната мрежа на Konica Minolta – глобален бранд за иновативни бизнес и ИТ решения. Компанията е утвърден пазарен лидер в областта на производствения дигитален печат и е силно фокусирана в цялостните решения за управление на корпоративните документни и печатни работни процеси. Компанията е една от най-бързо развиващите се на пазара, а печатните преси с марка Konica Minolta са синоним на качество, иновации и творчество. Портфолиото за производствен печат на компанията съдържа цветни и черно-бели машини от сериите bizhub и Accurio; широкоформатни принтери и скенери от серията KIP; етикетни преси от серията AccurioLabel; мастиленоструйната В2+ преса КМ-1; дигитални системи за полагане на частичен и обемен лак и фолио на MGI от серията JETVARNISH; мастиленоструйни глави; спектрофотометри; денситометри и софтуери за управление,отчетност на устройствата и печат на променливи данни


xerox_new_logo1

КСЕРОКС БЪЛГАРИЯ ЕООД, София
www.xerox.bg

Xerox е световен лидер в производството на целия спектър от цифрово печатно оборудване, от модели за персонални потребители до високотехнологични машини за професионална полиграфия.
Xerox предлага решения за повишаване на ефективността на работата и доходността на бизнеса на клиентите си по целия свят, от малките офиси до международни корпорации. Днес компанията работи в повече от 170 държави и произвежда повече от 200 продукта.


LAM’ON, София
www.lam-on.com/

LAM’ON е компания, разработваща биоразградим ламиниращ филм, специално създаден за нуждите на печатната индуствия. Базиран е на полимлечна киселина – извлечена от царевица. Лепилният слой е водоразтворим, така че да улесни процеса на рециклиране на хартията и също като филма е не-токсичен и биоразградим. LAM’ON се произвежда по начин, който пести време и пари. Предлага се на същата цена като стандартните филми използвани досега и се прилага със същите машини, така че да улесним максимално максимално нашите клиенти.


НАДЕЖДА ГЕОРГИЕВА (itsnad)
www.sito-studio.com

Надежда Георгиева (itisnad) е мултижанров артист, който работи в областта на илюстрацията, графичния дизайн и печата. През 2014-та основава Sito Studio – ателие за направи-си-сам ръчен ситопечат, което предлага работилници и обучения в областта на сериграфията, цианотипията, ебру и други артистични техники.


ПИРАМИДИ ЕООД, Пловдив
www.piraprint.bg

ПираПринт е тясно специализирана печатница в областта на текстилния печат.
Създадена преди повече от 20 години, ние се стремим да бъдем най-добрия подизпълнител на всички фирми създаващи текстилни продукти в областта на модата, спорта, домашния декор, както и на рекламните фирми реализиращи маркетинговите си стратегии.
Базата е разположена на площ от 1350кв.м в източната индустриална зона на Пловдив.
Предлагаме почти всички основни печатни техники: Автоматичен Ситопечат, Сублимационен печат, Бродерия и апликация


ПРИНТЕР.БГ ООД, Бургас
www.printer.bg

Printer.bg е най-големият доставчик на широкоформатен дигитален печат в Бургас и региона, а със своята база и някои от технологиите си е с уникално присъствие на българския пазар.Ние сме специализирано предприятие за печат на винил, мрежа, фолио, текстил и много други материали за нуждите на рекламната индустрия. При нас се изработват билборд, пана, калкани, транспаранти за външна реклама, печатаме фолио за брандиране на обекти или транспортни средства.


ПОЛИГРАФИЯ ИНФО ООД, София
www.polygraphy.info

polygraphy.info е специализирана интернет медия. Притежава и управлява портфолио от 7 уеб сайта, популяризиращи българския печатен бизнес в интернет. Единствената по рода си B2B медия на българския пазар, фокусирана върху печатната индустрия и рекламното производство.


САВАНТО АД, София

www.savanto.com

Саванто АД е специализиран доставчик и консултант на продукти и услуги в областта на професионалния производствен дигитален печат. Фирмата е акредитиран GOLD Partner на Canon за Professional Print & Large Format Service.


САРВ ЕООД, София
www.sarv.bg

САРВ е вносител на мастила и консумативи за ситопечат върху текстил. Официален дистрибутор за България на Wilflex, Magna Colours, PMI, Tekmar. Фирмата разполага със собствено напълно оборудвано студио за текстилен ситопечат подходящо за провеждане на демонстрации, семинари и обучения.
Екипът на САРВ е с повече от 20 години опит в печата на текстил и облекла.


ТЕКС СИСТЕМС ЕООД, София 
www.texsystems.bg

Текс системс ЕООД се занимава с производство на алуминиеви рамки, стени и щандове с текстил и широкоформатен сублимационен печат върху рекламен текстил. Всички продукти можеда бъдат произведени по размер и форма на клиента. Разполагаме с машини за разкрой, огъване и валцовене на профилите и можем да задоволим всяко желание на клиента. Екип от проектанти, инжинери и монтажници ще се погрижи за вас от заданието до монтажа в България или Европа на поръчаните продукти. Всики произведени от нас продукти и напечатани текстили са придружени от съответните сертификата качество, което ви гарантира безпроблемното им използване във всяка точка на света.


ТЕПЕДЕ-БЪЛГАРИЯ ЕООД, София
www.tepede.bg

Фирмата предлага цялостни решения за широкоформатен печат включващи: машини, медии, мастила, RIP софтуер, цветови профили и техническа поддръжка и сервиз.
Широкоформатни машини на: EFI, MUTOH, Seiko, Hewlett Packard, Neolt, ES–TE, Cruse; софтуер на: Caldera, Onyx, Scanvec Amiable; мастила на: Seiko, Mutoh, Teckwin, Hewlett Packard, Magenta Vision, Triangle; материали за печат с воднобазирани, солвентни, UV и латексови принтери.


trakia_logoТРАКИЯ ДИЗАЙН ООД, Стара Загора
www.trakia-design.com

Печат на фолио, перфо фолио, винил, канава, хартия и др.
Брандиране на щандове, магазини, превозни средства.
Собствена печатна база. Високо качество и производителност на добри цени.


shterev_logo

ЩЕРЕВ ЕООД, София
www.shterev.bg

Работещи професионални решения за ламиниране. Машини за ламиниране: полиграфски системи, универсални и широкоформатни ламинатори. Консултации в процеса на работа, сервизно обслужване.